Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă un duet unic Kurt Cobain-Courtney Love

Kurt Cobain (Nirvana) și Courtney Love (Hole) erau  cuplul rock al anilor 1990, dar erau foarte rare ocaziile în care aceștia au cântat împreună pe scenă. Atât de rare încât de fapt s-a întâmplat o singură dată.

Căsătoriți în februarie 1992, cei doi s-au susținut enorm din punct de vedere artistic, dar în mod surprinzător au împărțit scena numai o dată, la 8 septembrie 1993, în Los Angeles.

Nici Cobain și nici Love nu plănuiseră să apară la concertul caritabil  Rock Against Rape din Club Lingerie de la Hollywood în acea seară, dar după Johnette Napolitano (Concrete Blonde) și Exene Cervenka  (X) și înainte de 7Year Bitch, Love a urcat pe scenă pentru a cânta două cântece ale trupei sale, Doll Parts și Miss World, înainte de a-l prezenta pe Cobain ca „soțul meu, Yoko”.

„Fiți atenți”, spune Love. „Este prima și ultima oară când veți vedea că se întâmplă așa ceva”

Perechea a cântat apoi două piese acustic, Pennyroyal Tea (Nirvana) – care a fost lansat două săptămâni mai târziu pe In Utero –și Where Did You Sleep Last Night?, o piesă a lui Leadbly, care a devenit  un cover al trupei la MTV Unplugged. Love a părărsit scena referindu-se la ea și Cobain ca fiind Sonny și Cher.

Love nu a greșit când a spus că perechea nu va mai împărți scena vreodată. Asta face ca această înregistrare să fie extrem de valoroasă pentru fanii genului grunge.

sursa: Louder Sound

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button