Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

W.A.S.P anunță turneul mondial „1984 TO HEADLESS”

W.A.S.P anunță că pornesc anul viitor în turneul mondial „1984 TO HEADLESS” , o celebrare a hiturilor de pe primele patru albume ale trupei, anunță membrii acesteia pe pagina de Facebook. Primul concert va fi în 15 septembrie la Malmo, în Suedia.  Printre orașele europene unde trupa va concerta anul viitor se numără Londra, Dublin, Madrid, Barcelona, Munchen, Milano așa că putem spera ca băieții să se oprească și pe la noi. Întregul program, la care se vor mai adăuga și alte date de concert, îl găsiți AICI

Primul album, care poartă numele trupei, dar care în unele țări a fost numit „Winged Assassins“, a dat hituri precum ‘I Wanna Be Somebody și L.O.V.E. Machine; și alte titluri de pe următoarele trei albume (The Last Command, Inside the Electric Circus, The Headless Children).

„Aceste hituri de pe primele patru albume nu au fost cântate niciodate împreună LIVE, așa cum vor fi în acest show special, ȘI NICI NU SE VA MAI ÎNTÂMPLA VREODATĂ!!“, anunță membrii trupei pe pagina de Facebook.

„Așa că veniți cu noi, pentru că vă ducem ÎNAPOI…unde a început totul…către „”1984 to Headless”.

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button