Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Chris Martin eliberează copilul interior în noul videoclip Coldplay, „Champion of the World”

Liderul trupei Coldplay, Chris Martin se întoarce în timp în perioada anilor de școală, în noul videoclip al trupei, Champion of the World. 

Regizat de regizorul francez Cloé Bailly și filmat în Los Angeles, clipul îl prezintă pe Chris Martin portretizând un băiețel care este intimidat la școală, certat de părinți și îndepărtat de toți cei din jurul său, dar care găsește mângâiere în muzică și imaginație.

La piesa Champion of the World  a contribuit și regretatul Scott Hutchinson, liderul trupei Frightened Rabbit. Potrivit lui Martin, Los Angeles, Be Kind, piesa solo a lui Hutchinson, a contribuit major la crearea acestei piese. „Când am ascultat-o pentru prima dată, m-am gîndit că nu are decât o singură direcție în care să meargă. Dar a mers în alta”, spunea Martin când a fost lansată piesa. „În orice caz, Champion of the World este piesa care a venit din urmarea acelei direcții, și de aceea Scott este co-autor al ei”.

Albumul Everyday Life a fost lansat în noiembrie, iar de pe el au fost lansate single-urile Orphans, Arabesque, Everyday Life, Daddy și Cry, Cry, Cry.

sursa: Rolling Stone

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button