Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Povestile Alinei

Cherchez la femme, pas le cheval

Toata lumea stie ca e mai bine sa timeo danaos et dona ferentes. Putina lume stie ca de fapt a fost vina Troiei! Explicam imediat.
Paris din Troia a fugit acasa cu Elena, sotia lui Menelaus, regele Spartei. Aceasta poveste de amor ilegitim a declansat 10 ani de razboi, chit ca de fapt nu Paris si nu Elena si nici macar Menelaus n-au fost de vina ci zeitele lui Zeus, muieri puse pe cearta si intrecere asa cum numai muierile sunt in stare! Care sa fi fost cea mai frumoasa dintre ele? Atena? Hera sau Afrodita? Paris a ales-o pe ultima si ei i-a decernat faimosul si auritul mar al discordiei. Drept rasplata, Afrodita i-a luat mintile Elenei care s-a indragostit de frumosul Paris…
Va invitam sa cititi Homer, Ovidiu sau Virgiliu pentru urmatorii 10 ani de asediu al grecilor asupra Troiei, pentru ca noi ne grabim sa ajungem in anul 1184 b.c., fix azi.
Cand Troia a descoperit in fata portilor cetatii un maret cal de lemn, cadou vezi-Doamne din partea grecilor… Restul povestii e stiut de milenii.
Ce nu se stie este ca cetatea Troia avea ca simbol calul! Daca de exemplu ar fi avut ca simbol un bișon, puteau grecii sa aduca in dar o mie de bișoni, nu ar fi cucerit decat inimile tandre ale doamnelor!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button