Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Cauza morții lui Eddie Van Halen a fost confirmată

Cauza morții lui Eddie Van Halen a fost confirmată. Chitaristul a murit la vârsta de 65 de ani, la 6 octombrie, la Providence St. John’s Health Center din Santa Monica după o lungă luptă cu cancerul. Certificatul de deces al chitaristului, obținut de site-ul american TMZ, precizează la rubrica ”cauza decesului” – accident vascular cerebral. Sunt trecute și alte cauze, inclusiv pneumonie, sindrom mielodisplastic, cancer pulmonar și cancer de piele.

Cenușa lui Van Halen i-a fost înmânată fiului său Wolfgang, care a și dat vestea neplăcută a decesului tatălui său. În memroia și onoarea tatălui său, Wolfgang a lansat Distance, un prim single foarte emoționant al trupei sale Mammoth WVH.

„Nu mi-am dorit niciodată ca Distance  să fie prima piesă a trupei mele pe care oamenii să o asculte, dar m-am gândit că tatăl meu ar fi lângă mine pentru a sărbători lansarea”, a spus Wolfgang, care cântă și interpretează la toate instrumentele de pe această piesă.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button