Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Entertain You”, noul single Within Temptation

Within Temptation a lansat Entertain You, un nou single, și este primul cântec lansat de trupa olandeză de la lansarea de anul trecut a albumului Resist.

Entertain You ar fi trebuit să fie lansat în timpul turneului european Worlds Collide pe care trupa l-ar fi avut împreună cu Evanescence, dar acesta fiind amânat din cauza pandemiei cu COVID-19, membrii trupei au decis să-l lanseze acum, pentru a oferi fanilor ceva nou.

Vocalista trupei, Sharon den Adel, a declarat pentru Metal Hammer: „De fapt, am făcut-o pentru că mergeam în tureu cu Evanescence, și eram cam așa: OK, tocmai am lansat un album și acum plecăm iar în turneu ceea ce nu este chiar ceva ce am plănuit așa repede după ultimul tturneu. Ce facem acum? -. E plăcut să ai material nou, așa că ne-am zis: Hai să scriem niște piese și să vedem ce iese. E plăcut să ai material nou când cânți live. Deși turneul este acum amânat, totuși noi simțim că este o perioadă bună. Toată lumea e acasă, e bine să vezi ceva nou, și este bine pentru fani să aibă ceva nou.”

Pe piesă se aude și o voce misterioasă masculină, dar den Adel spune că este vorba despre producătorul lor, Daniel Gibson. „Are o voce uimitoare”, spune ea. „Este foarte modest și chiar foarte timid.”

Deși noul lor album, Resist,  a fost lansat anul trecut, Within Temptation are planuri să împărtășească muzică nouă la intervale regulate de timp. Den Adel explică: „Avem de gând să lansăm câteva piese în fiecare an – cel puțin anul acesta și următorul, apoi scoatem album. pentru a le oferi fanilor noștri ceva nou o dată la câteva luni. E cumva diferit de cum o fac ceilalți. Pur și simplu noi vrem să oferim oamenilor muzică nouă mai devreme decât s-ar aștepta de la noi, și așadar mai urmează”.

Datele reprogramate ale turneului Worlds Collide Evanescence & Within Temptation
Sep 02: Glasgow SSE Hydro, UK
Sep 03: Leeds First Direct Arena, UK
Sep 05: Birmingham Arena Birmingham, UK
Sep 06: London The O2, UK
Sep 08: Amsterdam Ziggo Dome, Netherlands
Sep 09: Amsterdam Ziggo Dome, Netherlands
Sep 11: Brussels Palais 12, Belgium
Sep 12: Brussels Palais 12, Belgium
Sep 14: Paris AccorHotels Arena, France
Sep 17: Hamburg Barclaycard Arena, Germany
Sep 18: Leipzig Arena, Germany
Sep 21: Berlin Velodrom, Germany
Sep 22: Munich Zenith, Germany
Sep 24: Dusseldorf Mitsubishi Electric Halle, Germany
Sep 25: Esch-Sur-Alzette Rockhal, Luxembourg
Sep 27: Zurich Hallenstadion, Switzerland
Sep 29: Milan Mediolanum Forum, Italy
Oct 01: Madrid Palacio Vistalegre, Spain (Evanescence only)

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button