Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

My Chemical Romance sunt gata de revenire

My Chemical Romance anunță un show de reunire a membrilor formației, potrivit CNN. Trupa, care s-a destrămat în 2013, a anunțat un show de reunire care va avea loc în 20 decembrie la Shrine Expo Hall în Los Angeles.

Evenimentul se numește pur și simplu „Return“.
My Chemical Romance este cunoscută pentru piese precum „Welcome to the Black Parade,” „Sing,” „Helena,” și „I’m Not Okay (I Promise)”, pe care le puteți asculta și la Radio Total.
Trupa de rock alternative, care a fost fondatp de Gerard Way, a anunțat destrîmarea în 2013 după 12 ani. „Trebuia să ajungem în locuri în care n-am știut niciodată că vom ajunge. Am putut vedea și experimenta lucruri pe care nu le-am crezut posibile. Am împărțit scena cu oameni pe care îi admirăm, oameni la care ne uităm de jos, și cel mai mult dintre toate, cu prietenii noștri. Și acum, ca toate lucrurile grozave, a venit timpul să ia final“, spuneau membrii trupei într-o declarație dată la vremea aceea.
De atunci, foștii membri, inclusiv Frank Ieri, Ray Toro și Mikey Way, au avut alte proiecte muzicale. Gerard Way a creat o serie de benzi desenate numită „The Umbrella Academy“, care a fost transpusă într-un serial Netflix.
Biletele pentru concertul de reunire au fost puse în vânzare de azi.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button