Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Becoming”, noua piesă Volbeat

Băieții de la Volbeat au lansat recent o nouă piesă, Becoming, iar Michael Poulsen, liderul trupei spune că acest cântec este un omagiu adus fostului vocalist al trupei Entombed, Lars-Goran „L.G.” Petrov, care a murit în martie anul acesta după o lungă luptă cu cancerul.

„Este unul dintre acele riffuri unde poți simți inspirația de la albumul Clandestine care a fost albumul preferat al lui L.G. Ceea ce e destul de haios, pentru că el nu cântă pe albumul ăla”.

Chiar dacă influența trupei Entombed la conturarea stilului death metal în Suedia ca subgen este enormă, chiar cântărețul a jucat un rol uriaș în for,area scenei de metal împrietenindu-se cu mulți din lumea muzicală. „L.G. a fost un tip grozav, un om extraordinar, și un prieten foarte bun”, spune Poulsen. „Oriunde te afli, prietene, frate drag, sper că ești bine, acolo sus sau acolo jos. Becoming este pentru tine , prietene drag!”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button