Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Anathema anunță o pauză pe termen nedeterminat

Membrii trupei britanice de rock progresiv Anathema au anunțat că vor lua o pauză pe termen nedetrminat. Într-un anunț suprinzător al trupei pe pagina de Facebook a trupei, aceștia spun:

„Dragă familie Anathema,

Acest an este cum nu a mai fost vreunul.

Cu toții – inclusiv voi –  ne-am confruntat cu provocări neașteptate, care au avut impact asupra vieților noastre profesionale și personale. În aceste vremuri grele, evenimentele din acest an ne obligă să luăm o pauză pe perioadă nedeterminată. Fiecare dintre noi va urma căi diferite în viață.

Suntem mai mult decât recunoscători pentru susținerea voastră de-a lungul anilor. Nu există final pentru iubirea și respectul pe care îl avem pentru fanii noștri care ne-au oferit cei mai frumoși ani din viață. generozitatea pe care toți ne-ați arătat-o după anularea neașteptată a turneului nostru va rămâne în sufletul nostru.

Nu aveam cum să anticipăm turnura pe care a luat-o anul acesta.

Mulțumim foarte mult, Anathema.”

Anathema a lansat cel mai recent album, The Optimist, în 2017. A câștigat Albumul Anului în același an la Progressive Music Awards.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button