Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Ascultă primul cântec Journey din ultimii 10 ani

Journey a lansat muzică nouă, pentru prima dată în ultimii 10 ani, o piesă plină de emoție, The Way We Used To Be, care de azi poate fi ascultată și la Radio Total.

Este prima piesă a trupei în noua formulă, după au plecat bassistul Ross Valory și bateristul Steve Smith. Cei doi au plecat după ce au fost acuzați că ar fi încercat să preia controlul uneia dintre afacerile trupei, Nightmare Productions.

Noua componență a trupei este Randy Jackson la bass, bateristul Narada Michael Walden și clăparul Jason Derlatka, împreună cu vocalistul Arnel Pineda, un alt clăpar Jonathan Cain și chitaristul, fondator al trupei, Neail Schon. Ultimul material al trupei, albumul Eclipse, datează din 2011.

„Acest cântec a fost scris în această pauză cauzată de pandemie cu care ne-am confruntat cu toții”, spune Schon într-o declarație oficială. „Încercând să folosesc acest timp și să mențin legptura cu fanii am postat multe jam-uri și fragmente de piese la care lucram în fiecare zi.  La The Way We Used To Be am așezat partea de clape și chitară-blues și i-am trimis-o lui JOnathan. A trimis-o foarte repede înapoi cu demosurile de voce și versurile și mi-am zis cu un zâmbet: Încă ne pricepem!”

„Acesta este un capitol cu totul nou pentru Journey. Avem acum 26 de cântece pe care le-am scris și pe care le reducem la 10 sau 12. Suntem foarte entuziasmați de ceea ce ne-a iețit și de-abia așteptăm să pornim la drum ca să ne întâlnim cu voi.”

Journey va cânta primul concert după pandemie la Aragon Ballromm în Chicago la 29 iulie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button