Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește noul videoclip pentru piesa „Shout At The Devil” a celor de la Motley Crue

Motley Crue a lansat un nou videoclip pentru clasica piesă apărută în 1983, Shout At The Devil. Este vorba despre un videoclip alb-negru în care îi putem întâlni pe actorii din „The Dirt”, filmul care a ilustrat viețile starurilor: Daniel Webber, în rolul lui Vince Neil, Ian Rheon în cel al chitaristului Mick Mars, Douglas Booth al basistului Nikki Sixx și Machine Gun în rolul toboșarului Tommy Lee.

În video apare și Ozzy Osbourne interpretat de Tony Cavalero.

Motley a anunțat revenirea trupei la finalul anului trecut și vor traversa America în această vară, împreună cu Def Leppard, Poison și Joan Jett. Vorbind despre decizia lor de a reveni, Sixx spune că asta de datorează filmului The Dirt. „Sincer, nu cred că vreunul din noi s-a gândit, când ne-am aflat în turneul de adio, că ne vom mai reuni vreodată. Fusesem împreună timp de 35 de ani și am fost în concerte foarte mulți ani. Nu cred că ne-am acordat pre mult timp nou înșine. Tot timpul eram în turnee. Și am ajuns la final, am spart trupa și fiecare aluat-o pe drumul său. Cred că pur și simplu am avut nevoie cu adevărat de acea pauză”, spune Sixx.

sursa: Classic Rock

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button