Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește noul videoclip al trupei Coldplay

Cu doar o zi înainte de lansarea celui de al optulea album de studio, „Everyday Life”, băieții de la Coldplay vin cu o altă surpriză: videoclipul la piesa „Daddy”, de pe același album.

Despre album , membrii trupei spuneau „Jumătate se numește Sunrise , iar cealaltă, Sunset. Va apărea la 22 noiembrie. Este un fel de exprimare a modului în care noi simțim lucrurile“.

Un material recent din tabloidul britanic The Daily Star descria viitorul album ca fiind „artistic“ și „experimental“.  Vom afla mâine.

Chris Martin a declarat ieri că nu se grăbesc cu planurile pentru un nou turneu de promovare a celui mai recent album din cauza preocupărilor legate de mediu. Trupa se află în Iordania pentru două spectacole, cu piese de pe albumul „Everyday Life”, care vor fi difuzate live pe Youtube.

Martin a declarat pentru BBC că se gândesc cum poate fi cu adevărat benefic turneul lor. „Am fi foarte dezamăgiți dacă nu va fi neutru din punct de vedere al carbonului, adică să nu emită carbon în atmosferă. Am făcut multe turnee până acum. Cum să facem acum în așa fel încât să fie vorba mai mult despre cât dăm decât cât primim?“

Ultimul mare turneu al trupei a fost în 2016-2017, „A Head Full Of Dreams“.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button