Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Devin Townsend lucrează la un nou și ciudat album, „Lightwork”

Devin Townsend spune că „s-a descoperit pe neașteptate” că lucrează la un nou album, informează Metal Hammer. Deși se află la început, Townsend spune că materialul pe care îl are până acum are „un sound ciudat, nepământesc, efervescent, însorit, încărcat de bizarerii”.

Muzicianul canadian a explicat într-o postare pe Twitter: „Cred că scriu un album, așa, pe neașteptate, care se numește Lightwork, și care este abstract și are un flux conștient. E doar la începută, dar începe să capete o formă. Este destul de ciudat, având în vedere că fiecare album este i reflexie a perioadei în care a luat naștere.

Și cu siguranță sunt vremuri ciudate. Este ciudat, abstract, șerpuitor și bizar. Dacă aș încerca s-o cotesc și să scriu ceva mai disciplinat, ar rezulta ceva prostesc, un material de care în mod clar m-am săturat. Așa că îmi urmez acest drum până acolo unde duce.”, spune Townsend.

„Și oricât de mult am încercat să-mi schimb motivațiile de la această colecție ciudată de lucrări către ceva mai „gustos”, e clar că asta e calea mea acum, așa că o să-l termin în modul în care insistă el să fie terminat. Având în vedere intensitatea unică și ciudată a acestei perioade, când îl ascult pare să aibă sens”, a conchis el.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button