Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Deep Purple amână lansarea noului album

Ian Gillan, solistul trupei Deep Purple, a anunțat că lansarea noului album Whoosh! se amână pentru luna august, din cauza că lanțul distribuitorilor de muzică este blocat în acest moment.

Albumul era programat să apară pe piață la 12 iunie, dar se pare că nu o va face mai devreme de luna august. La sfârșitul lunii trecute, Deep Purple a lansat noul single Throw My Bones – primul de pe acest album (piesa poate fi ascultată și la radiototalromania.ro)

Throw My Bones vorbește despre starea actuală a soietății, mai ales în relație cu Pământul. „Este o invitație de a face un pas în spate și de a vedea imaginea de ansamblu, un apel la acțiune și o invitație de a observa planeta și situația actuală de pe Pământ”, au spus reprezentanții trupei.

„Am folosit tot ceea ce face grupul să zâmbească, inclusiv pe producătorul Bob Ezrin,” a spus chitaristul Steve Morse. „Întotdeauna ne-a plăcut să facem muzică și ne bucurăm de luxul de a avea o bază loială de fani.”

Whoosh! este al 21-lea disc de studio al formației Deep Purple si primul de la Infinite, apărut în 2017.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button