Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized

Rod Stewart – Love is

Cand era mai tanar, la doar 70 de ani, Rod Stewart a crezut ca venise momentul sa imparta cu noi putin din intelepciunea sa in materie de amor, desi, “mind you, I still don’t understand the chemistry of love and why sometimes it works and sometimes it doesn’t!” Nu e ca si cum nu si-ar fi povestit deja viata amoroasa intr-o mie de cantece care mai de care! In fond omul si avea ce povesti, caci opt copii cu cinci mame, trei casatorii si trei divorturi nu se acumuleaza cu una-cu doua!
De altfel, oarecum ostenit la un moment dat, Rod Stewart a si zis ca nu se mai casatoreste, va gasi pur si simplu o femeie care sa nu ii placa si ii va da o casa! Revenind insa la Love Is, “incursiunile in cutia cu bomboane a vietii”, cum zice el, sunt cantate cu chef si bucurie si viori si dulcimer (un bunic al țambalului), de un Rod Stewart mai jucaus ca niciodata si la fel de frumos coafat ca intotdeauna!
In treacat fie zis, Rod Stewart este bunicul lui Delilah, prima sa nepotica. Al carei tata este?… Benicio del Toro! 🙂

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button