Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Total LP

Mike Oldfield – Tubular Bells III

Tubular Bells sau cand e sa fie, pur si simplu… o sa fie. E ca si cum am inceput cu sfarsitul povestii dar este cea mai corecta si scurta concluzie pe care o poti trage dupa ce afli cate planete, destine si universuri s-au asezat asa si pe dincolo pentru ca in 1973 un baiat de 19 ani sa dea de un alt baiat de 19 ani si impreuna cumva sa scrie istorie.
Poate ca povestea a inceput cind sora Sally i-a dat fratelui Mike o chitara ca sa il tina potolit, ca prea era zvapaiat. Sigur povestea a inceput si cand ultimul copil al familiei a murit la doar un an. Povestea a inceput si cind destinul mamei lor incepuse sa se termine. Povestea a inceput cu pierdere si frica si retragere pe o planeta cu sase corzi la care tanarul odinioara zvapaiat invatase singur sa cante ca nimeni altul. Au trecut ani, baiatul a crescut, a continuat sa cante. In 1973 a tipat la un tip cu o casa de discuri sa ii asculte demo-ul. Nu prea stia sa se poarte cu oamenii, stia doar sa cante si sa compuna. A fost invitat in proaspatul studio de inregistrari al tipului cu casa de discuri, tot un baiat de 19 ani ca si el. A facut o lista cu ce instrumente avea nevoie (o gramada, si scumpe, dupa parerea tipului cu casa de discuri) si intr-un colt a vazut si niste tubular bells. Le-a vrut si pe alea si s-a apucat de treaba.
A cantat la toate instrumentele si compus o melodie lunga cit pe o fata si pe cealalta a discului. Nu avea versuri, avea numai muzica. Albumul s-a numit Tubular Bells. El era Mike Oldfield si avea 19 ani. Tipul cu casa de discuri se numea Richard Branson si avea tot 19 ani. Tubular Bells a fost primul lor album.

In cinstea mileniului cel nou si la 25 de ani de la inceput, Mike Oldfield a lansat Tubular Bells III de la ora 22:00 la www.radiototalromania.ro

Enjoy!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button