Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Povestile Alinei

The Drifters – Save the last dance for me

Povestea unui cuplu, el ii spune ei ca poate dansa toata noaptea cu alti barbati, doar sa nu uite ca la final vor pleca acasa impreuna.
Clasic.
Cantecul a fost scris de Doc Pomus, bluesman, compozitor minunat si mare prieten si vecin cu Lou Reed. Care, intr-o buna zi, a primit de la fiica lui Pomus o invitatie la nunta tatalui ei, din 1957. Candva in 1960 copila descoperise invitatia intr-o cutie de palarii si i-a aratat-o tatalui ei. Pomus si-a adus aminte de nunta. O vedea clar cu ochii mintii pe sotie dansand toata noaptea cu fratele lui. Si atunci a inceput sa compuna, mazgalind pe invitatie “save the last dance for me”.
Clasic.
Ce nu stiam este faptul ca mic fiind, Pomus s-a imbolnavit de poliomielita. Atunci cind isi privea sotia dansand cu fratele lui la propria nunta, Pomus se afla intr-un scaun cu rotile.
Vocea The Drifters la vremea aceea era nimeni altul decat Ben E. King. Si toata emotia barbatului care stia ca nu va fi niciodata partenerul de dans al sotiei sale a picurat in vocea extraordinara a lui King si a tuturor care au cantat cantecul asta.

Articole recomandate

Back to top button