Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bon Jovi anulează turneul pentru ca fanii să poată folosi banii returnați pe bilete pentru taxe și cumpărături

Bon Jovi a decis să anuleze întregul turneu din această vară, preferând astfel să nu-l amîne pentru a permite fanilor ca banii returnați pe bilete să fie folosiți pentru plătirea taxelor și a cumpărăturilor, potrivit Classic Rock.

Trupa avea programate 18 concerte cu Bryan Adams ca invitat special, care trebuiau să înceapă la Tacome Dome la 10 iunie și să se încheie la 28 iunie în New York la Madison Square Garden.

„Din cauza pandemiei, nu mai este posibil un turneu în această vară pentru trupa Bon Jovi. Având în vedere aceste vremuri dificile, am hotărât să anulăm turneul în întregime. Asta va permite celor care au cumpărat deja bilete să-și primească banii înapoi, bani care-i vor ajuta să-și plătească taxele și mâncarea. Sunt vremuri care ne pun la încercare. Întotdeauna ne-ați fost alături și întotdeauna vom fi alături de voi. De-abia așteptăm să ne revedem cu toții în turneu, când vom putea fi în siguranță. ”, se arată într-o declarație oficială a membrilor trupei.

Vestea vine la câteva zile după ce clăparul Bon Jovi, David Bryan, a fost confirmat negativ cu COVID-19 după ce a contractat virusul în urmă cu cinci săptămâni.

 El a scris pe Instagram: „Sunt oameni care nu au simptome, oameni care se îmbolnăvesc ca mine, oameni care se luptă pentru viețile lor și oameni care din păcate își pierd viața. Este un virus urât dar știința/medicina vor învinge. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine. Mulțumesc medicilor și asistentelor medicale și tuturor celor din prima linie. Sunteți eroi adevărați.”

Bon Jovi va lansa noul album Bon Jovi 2020 la 15 mai. Unbroken și Limitless, cele două singleuri lansate până acum de pe acest album, pot fi ascultate și la Radio Total.

https://www.instagram.com/p/B_LOiE7h_Si/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button