Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Amy Lee (Evanescence): „Am ajuns în acel punct în care chiar mă pot rătăci în muzică”

Într-un nou interviu pentru un post de radio din Missouri, Amy Lee, vocea Evanescence, a vorbit despre transformarea prin care trece atunci când cântă în fața publicului. „Este parte din mine. Este ca o parte profundă, reală din mine. Este ca sinele meu cel mai înalt.”, a spus ea.

„Trebuie să mă concentrez foarte mult. Nu e ca și cum doar deschid gura și mereu sună bine ceea ce cânt. Trebuie să muncesc mult. Dar parte din acea concentrare este parte din ceea ce-ți permite să dispari și lasă deoparte restul, făcându-te practic să te simți extrem de confortabil în momentul acela.

Când începi și încerci să-ți dai seama cine ești, cum să faci muzică și cum să scrii și să cânți un cântec și cum să faci orice, există multe gânduri cum că n-ai fi suficient de bun sau că trebuie să corectezi ceva, adică numai critică și gânduri.

Pe măsură ce a trecut timpul, am ajuns în punctul în care chiar mă pot rătăci în muzică, și este vorba numai de concentrare, nu te gîndești la nimic concret. Este numai muzica, și de asta muzica este atât de terapeutică pentru mine. Este ca și cum m-aș canaliza pe ceva. Simt că sunt pozitivă pentru că fac ceea ce m-am născut să fac.

Iar când eram mai tânără, mi-ar fi fost mult mai greu să spun asta cu voce tare, să o recunosc și să o cred, pentru că pur și simplu suna prostește. Poți fi foarte bun în ceva, dar mare parte din asta înseamnă încredere. Mare parte din a domina scena și a fi lidera, persoana de înainatre este numai încrederea și credința că meriți să fii acolo. Pentru că dacă nu ccrezi asta, nimeni nu o va crede. ”

Cel mai recent album Evanescence, The Bitter Truth, a fost lansat la 26 martie, și reprezintă primul album al trupei cu muzică originală în ultimii 10 ani.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button