Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Scarlet Aura relansează „Shamanic Eyes”

Trupa românească de heavy metal Scarlet Aura a relansat piesa Shamanic Eyes, în variantă remasterizată. Piesa face parte de pe albumul lor de debut din 2016, Falling Sky,  și vine împreună cu un videoclip.

În 2016, Scarlet Aura lansa primul album, cel care i-a adus pe scena europeană și a atras atenția fanilor din întreaga lume. Anul acesta, trupa sărbătorește 5 ani de la Falling Sky, cu o reînregistrare, remasterizare și remixare a acestui material discografic.

Ediția aniversară a albumului este produsă de cel care a și scris cântecele – Mihai „Myke D” Dănciulescu, producător și chitarist în trupă. Scarlet Aura înseamnă Aura Dănciulescu, Mihai Dănciulescu, Rareș Rene Nistor și Sorin Ristea. Albumul aniversar Falling Sky va fi lansat la 16 aprilie.

„Shamanic Eye este o incantație a simțurilor, o deposedare a sinelui propriu, o invitație ademenitoare pentru a vă deschide ochiul interior, cel fără defecte, ochiul adevărului și al descrierilor spirituale. Credeți și veți vedea cu ochiul vostru șamanic adevărul dezvăluit care este ascuns în simțurile noastre imediate și experimentați magia lui!”, spun membrii trupei despre acest single.

Aura și Mihai Dănciulescu vor fi invitații lui Mihai Pahonțu, în ediția de joi, 25 februarie a emisiunii „Enjoy” de la Radio Total.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button