Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

HOME

Muzica buna traieste mai mult, zicea odata Radio Total, si istoria dovedeste ca nu zicea rau. Corupt probabil de muzica buna, nici Radio Total nu se lasa mai prejos si implineste in 2018 un sfert de secol!
Ati zice, poate, “care Radio Total? Ca parca nu mai e…”.
Inventat in secolul trecut de Jeana Gheorghiu ca un radio care “nu tace, nu iarta si nu minte”, radioul asta a avut un destin de roman rusesc de capa si spada pe marginea caii ferate, nu alta! La inceput mai politic decat altfel, apoi mai curand molcom si matur decat tinerel si sugubat, apoi prea vorbit, dupa aia prea cantat, Radio Total a trecut prin toate culorile curcubeului si toate guvernarile mai mult sau mai putin inspirate. Cert e un lucru. De la Jeana Gheorghiu a imprumutat tenacitatea. De la fiecare din oamenii lui a luat suflet si pasiune si intr-un fel sau altul, mai deasupra sau mai underground, a ramas in viata in fiecare dintre noi. Uite-l in 2018 gata sa bea o sampanie cinstita la implinirea a 25 de ani.
Nu cred ca exista multa presa contemporana in care sa nu existe macar o semnatura a unui fost membru Radio Total, un radio care ne-a fost casa, masa, prieten, iubit, scoala. Colegii si prietenii nostri lucreaza si azi, unii in Romania, altii in Canada, altii in Statele Unite sau Anglia sau Germania. Indiferent unde suntem si unde ne auzim, ne iubim unii pe altii si iubim radioul asta ca pe prima mare dragoste, si probabil, cat vom fi noi, va fi si el.
La Radio Total 2018 in varianta ONLINE (cel putin pentru inceput), veti auzi chiar vocile care acum un sfert de secol incepeau aventura asta frumoasa, Sarpe si Alina. Si nu numai.
Muzica buna se imparte cu prietenii, zicea Radio Total. Aici si acum – exact asta facem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button