Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Nick Cave va lansa un nou album luna aceasta

Lansarea este un dublu album despre „un spirit migrator“, a declarat chiar Nick Cave, citat de revista Rolling Stone. Nick Cave and the Bad Seeds au anunțat lansarea unui nou album, Ghosteen, la sfârșitul acestei luni. Pe pagina de răspunsuri și întrebări a The Red Hand Files , Cave a răspuns unei întrebări referitoare la data la care va apărea un nou album, scriind, „vă puteți aștepta la un album chiar săptămâna viitoare (n.r aceasta). Se numește Ghosteen și este un dublu album.“

Cave a publicat și lista de piese. prima jumătate a albumului va avea 8 piese, în timp ce a doua jumătate are comprimate doar două cântece care au legătură cu o bucată vorbită. „Cântecele de pe primul album sunt copiii“, a scris Cave. „Cele de pe al doilea album sunt părinții lor. Ghosteen este un spririt migrator“.

Cel mai recent album al lui Nick Cave, Skeleton Tree, a fost lansat în urmă cu trei ani. Muzicianul a fost în turneul actual „Conversations with Nick Cave“  încă de la începutul lunii și de curând a anunțat mai multe concerte care vor avea loc în Europa anul viitor.

Coperta noului album

Lista de piese Ghosteen

Partea întâi

  1. The Spinning Song
  2. Bright Horses
  3. Waiting For You
  4. Night Raid
  5. Sun Forest
  6. Galleon Ship
  7. Ghosteen Speaks
  8. Leviathan

Partea a doua

  1. Ghosteen
  2. Fireflies
  3. Hollywood

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button