Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Cristina Scabbia (Lacuna Coil): 10 albume care mi-au schimbat viața

Ca vocalistă în trupa Lacuna Coil, Cristina Scabbia a făcut mai mult decât să pună metal-ul italian pe harta lumii. Ea a dezvăluit pentru Metal Hammer cele 10 albume care i-au influențat viața și cariera.

Primul album pe care l-am cumpărat a fost…

Michael Jackson – Billie Jean (1983)

“Primul lucru pe care l-am cumpărat din banii mei a fost un vinil cu Billie Jean. Era ceva grozav cânr eram eu mică – senzația momentului, acel ceva: „Uau, îl vreau!”

 

 

Coperta mea preferată a unui album este…

Paradise Lost – Draconian Times (1995)

„Chiar îmi place că s-au străduit foarte mult pentru machiajul și coafurile modelelor. Este un concept foarte melancolic, dar se potrivește perfect cu acel album, ceea ce face ca această copertă să fie preferata mea.”

 

 

Albumul pe care mi-ar fi plăcut să-l fac este…

Pink Floyd – The Wall (1979)

„Acesta este albumul. Acel abum. Este magic. Pătrunzi cu adevărat în lumea lui când îl asculți – conceptul lui, modul în care livrează mesajul, modul în care cântă. Încă are un impact uriaș acum după atât de mulți ani. Incredibil.”

 

 

Un copil m-a întrebat ce înseamnă metal, iar eu i-am dat un disc…

Metallica – Metallica (1991)

„Am descoperit metalul odată cu The Black Album. Muzica, atitudinea, spiritul care zace în el. A fost unul dintre primele albume care chiar au schimbat muzica. Înainte de a face diferența între riffuri, ritm, versuri – totul era diferit.”

 

Albumul cu care aș depăși limita de viteză este…

Type O Negative – October Rust (1996)

„Type O Negative a fost una dintre trupele care m-au făcut să iau decizia de a cânta acest tip de muzică dark. Când asculți trupa asta, te contopești cu muzica, într-o bulă specială.”

 

 

Albumul pentru care vreau să-și aducă lumea aminte de mine este…

Lacuna Coil – Comalies (2002)

„Îi sunt profund recunoscătoare acelui album pentru că ne-a făcut mai populari ca trupă. Nu există o rețetă a succesului, așa că poți să ai cel mai bun album din lume și să nu faci marele salt pentru a deveni o trupă populară, ori poți să fii o trupă necunoscută și respectată.”

 

Nimeni nu o să creadă că am albumul…

Lady Gaga – Born This Way (2011)

„Îmi place, are piese bune, dar albumul precedent a fost un pic mai sofisticat. Cred că acela a sunat puțin mai original. Îmi place când lucrurile sunt mai mult spontane decât aranjate.”

 

 

Albumul care nu ar trebui să existe este…

Lou Reed/Metallica – Lulu (2011)

„Nu-mi place să critic arta altora, este modul lor de exprimare și fiecare ar trebui să fie liber să facă ce-și dorește. Chiar apreciez faptul că au încercat să facă altceva. Sunt convinsă că au făcut-o pentru că au vrut să se distreze și să experimenteze. Dar uneori, experimentele dau greș.”
Albumul care mi-a frânt inima este…

Faith No More – Angel Dust (1992)

„Era un anumit moment în viața mea. Am trecut prin probleme mari în relație, așa că totul devenea emoțional pentru mine. Cred că albumul este excelent – îl iubesc.”

 

 

Albumul care vreau să se cânte la înmormântarea mea este…

Queen – Innuendo (1991)

„Aș fi vrut ceva haios să-mi las prietenii în urmă într-un mod fericit, dar e aproape imposibil, pentru că oricine va veni la înmormântarea mea va fi trist. Așa că vom face ceva dramatic, precum The Show Must Go On. Ceva care dă speranțe, dar în genul It’s time for me to go.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button