Trupa byron lansează un nou album

Sâmbătă, 9 noiembrie, la Arenele Romane din București (cort încălzit), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio ”Nouă”. Invitați speciali ai evenimentului vor fi Lucia și The Mono Jacks, iar biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet și costă 80 de lei (presale până pe 31 octombrie) sau 100 de lei (în avans, după 1 noiembrie). La intrare, prețul unui bilet va fi de 110 lei (în limita stocului rămas).

”Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă .
„Nouă” – un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Primii invitați speciali anunțați sunt Lucia și trupa ei, care vor susține un set cu piese de pe cele două albume de studio lansate până acum, Silence (2015) și Samsara (2018). De altfel, Lucia a colaborat cu byron și pe piesa „Continuum” – al doilea single lansat până acum de pe noul material.

Lucia – catastrophe (official video)
https://youtu.be/bbNQut96VY8

The Mono Jacks sunt activi din 2008, trupa formându-se la inițiativa solistului Doru Trăscău. După un album de debut în limba engleză excelent primit de public, o serie de single-uri de succes și un al doilea album, primul în limba română și în componența actuală, lansat în 2017, The Mono Jacks promovează acum cel mai nou single – „Infinit” – însoțit de un videoclip artistic și expresiv.

The Mono Jacks – Infinit (official video)
https://youtu.be/mHAQbj7TWuk

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia și „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

byron – Nouă (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

Haideți așadar la concertul de lansare a noului album byron – pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Invitați speciali – Lucia și The Mono Jacks. Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet și costă 80 de lei (presale până pe 31 octombrie) sau 100 de lei (în avans, după 1 noiembrie). De asemenea, sunt disponibile și pachete conținând merchandise – tricouri și CD-uri.

Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro!

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, samples
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe

Related Posts