Alternosfera revine cu un concert la Arenele Romane

Pe 23 mai Alternosfera revine la București cu un mare concert la Arenele Romane. Așa cum ne-am obișnuit deja, și acest eveniment va beneficia de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate, iar trupa va susține un program extins. Începând din acest an, concertul Alternosfera din mai va deveni o tradiție. Primele 300 de bilete costa doar 59 respectiv 85 lei!

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-alternosfera-la-arenele-romane-52109/

Biletele au următoarele prețuri:

Earlybird – primele 300 de bilete: 59 lei – Acces General / 85 lei – Golden Circle / 129 lei – VIP;

Presale – următoarele 300 de bilete : 69 lei – Acces General / 95 lei – Golden Circle / 139 lei – VIP;

Sale: 74 lei – Acces General / 105 lei – Golden Circle / 149 lei – VIP;

La acces: 90 lei – Aces General / 120 lei – Golden Circle / 160 lei – VIP.

Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 500 de bilete. Zona VIP se află la înălțimea de 2 metri, pe o platformă și are bar dedicat. Show-ul are loc în aer liber.

La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Related Posts