Luni

7.00

Wake up, honey! sunt singurele cuvinte care ma conving sa ma trezesc. Si cam asa vrem sa sune si muzica diminetilor noastre.

10.00

Daca ne-am intalni o data intr-o unica singura zi, am fi geniali si irepetabili. Dar ne intalnim in fiecare zi a fiecarei saptamani din fiecare anotimp, secol de secol…

14.00

Pai dupa pranz, cand ti-ai cam terminat treburile importante, esti si un pic obosit(a), mai si trebuie sa stai la serviciu niste ore, ce faci? Incepi sa te uiti/asculti la pisici minunate.

18.00

Mai e nevoie sa iti explicam? Trebuie sa pleci spre casa si e ora de varf. Drum bun, voinice, suntem alaturi de tine si te intelegem, zau!

20.00

Ca doar nu era sa-i zicem Posta Redactiei. Aici si acum tu ceri. Ceri salarii mai mari, ceri o inghetata, ceri un cantec, ceri indurare, ceri o iubita, ceri un nou guvern, nu stim, tu stii ce-ti trebuie. Noteaza office@radiototalromania.ro si noi suntem prompti.

22.00

Emisiunea asta e ca un ou cu surprize. Inauntru nu stii niciodata ce gasesti. Poate ma apuc sa iti recit poezii. Poate tac amarnic si ascult picaturile de ploaie. Poate muzica grea. Poate fredonam impreuna ABBA. Poate ma uita Dumnezeu vorbind. Poate te prind dormind. Poate stai cu mine. Noaptea toate pisicile sunt negre. Si au si ochii verzi.