Adunatura de azi

„Primul transplant pulmonar din Romania a fost efectuat cu succes la Spitalul Clinic Sfanta Maria din Capitala in noaptea de marti spre miercuri”
a fost facut in liniste, fara tam tam si asta a cam suparat organili bucale fie de la ceva niveluri inalte, fie de la cele de jos, ale unei parti a onorabilului popor. onorabila parte care tuna si fulgera impotriva transplantului de organe ca nu e de la dumnezeu dat sau care are lucruri de obiectat in domeniu ca cine suntem noi sa stabilim cand e sfarsitul si ca nu trebuie influentat etc etc
poporul comentator care are plamani, n-are dureri, poate inspira adanc aer in piept si are pareri din linistea scaunului din fata calculatorului, cu o limonada in fata.
eee, pe poporul asta comentator as fi curios sa-l citesc la fel de virulent impotriva transplantului de organ, atunci cand e in situatie si devine pacient in staza finala.
sa vad daca fara aer, cu dureri atroce si cu viata ataranand de un fir, e tot asa de activ si plenipotentiar in cuvinte.
concluzie: bravo medicilor.
_______________________________________________________________

vaaai, ce dragutz..
„Noi vedete la Delfinariul din Constanta: Trei lei de mare vor face spectacol”
imi doresc o lume a leilor de mare cu umanitarii pe post de delfinarii unde oamenii sa faca show. pe biciclete, pe trotinete, leii de mare sa le arunce hamburgheri, cefe, mici in gura oamenilor din umanitarii si sa aplaude leii toti de mare.
si in lumea asta interzisa si de neconceput,  in gradinile zoologice vizitatori sa fie maimutele si paunii si leii. si ghici in cusca ce-am gasi..
_______________________________________________________________

„Luigi Marius Ciubrei, director al Companiei Nationale Administratia Porturilor Dunarii Maritime, a fost retinut miercuri de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzat de patru infractiuni de luare de mita.
Update: Ciubrei va fi plasat in arest la domiciliu, au decis magistratii Tribunalului Galati”
of, saracu’ om, n-o sa mai poata merge la piscina, tenis si golf, n-o sa mai poata iesii cu baietii la carciuma de 5 stele, n-o sa mai mearga el la plaja cu fetele.
devastat sunt, iti spun, devastat!
_______________________________________________________________

nu-mi plac:
1. masculii theta cu pantofi/adidashi rosii in picioare; aproape ca ar fi inexplicabila respingerea asta daca nu ar exista totusi una: cand urmezi „moda” nu faci decat sa devii o oaie din turma. esti usor de condus si asezat in bancuta sau acolo unde vreau/vrem/vor. mentalul functioneaza la nivel de hoarda, cand e singular avem o problema de sprijin. incearca sa fii tu, daca poti. si o sa te iubesc. daca nu, esti ok cand esti toti ceilalti. next!
2. masculii cu nume de Luigi; nu as da girul increderii unuia pe care il cheama Luigi nici mort. poate ca omul e hot cinstit, poate ca n-a muscat dintr-un hamburgher in viata lui, poate ca uda florile in fiecare dimineata. degeaba, nu ma convinge. Luigi, nu-mi placi bro!
3. femeia cu mustata intre doua varste si alti patru calatori care se arunca pe scaunul liber din metrou, cu un zambet triumfator de colt de laba de rata, imediat ce inca nici deabia ce s-au deschis usile’
si mai am o lista mare dar o dam usor ca sa se digere si sa nu intre organismul in soc anafilactic..

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.